NAŠA PRIČA

marija-bw
U središtu Parka prirode Blidinje, planinskom raju i zračnoj banji Bosne i Hercegovine, smjestio se nesvakidašnji ugostiteljski objekt – hotel restoran Hajdučke Vrleti. Tri stuba na kojima počivaju Hajdučke Vrleti su njegovanje tradicionalne hercegovačke kuhinje, domaćinske atmosfere i obiteljskog pristupa poslu.  Svi oni koji dođu u Hajdučke Vrleti, bilo na jednodnevni izlet ili na nezaboravan odmor, ponijet će lijepe uspomene uživanja u posebnoj atmosferi hotela, brojnim specijalitetima ili boravka u udobnim smještajnim kapacitetima.
signature

VIDEO PREZENTACIJA

Sve ljepote Blidinja na jednom mjestu

IZVANREDAN SMJEŠTAJ

U našoj ponudi imamo smještaj u dvokrevetnim i višekrevetnim sobama. Boravkom u našem hotelu osjetiti ćete domaću atmosferu i toplinu doma

RESTORANSKE DELICIJE

Prepoznatljiva tradicionalna hercegovačka kuhinja je pozicionirala restoran Hajdučke Vrleti u sam vrh bosanskohercegovačke gastronomije

ORGANIZACIJA EVENATA

U našem restoranu uspješno organiziramo brojne proslave i obiteljska okupljanja kao što su krštenja, svadbe i ostale svetkovine

Domaćinska hercegovačka tradicija u srcu planinskog raja

Cjelovito jedinstvene Hajdučke Vrleti, smještene su na odvojenoj i prelijepoj lokaciji, u srcu planinskog raja na Blidinju, te predstavljaju spoj izdvojene vjekovne arhitekture, iznenađujuće prirodne ljepote i domaćinske hercegovačke tradicije.

Unutrašnjost objekta je jedinstvena i originalna, stvarana godinama, s velikom ljubavlju gdje se pazilo na svaki detalj. Kompletan interijer je satkan od različitih starih antikviteta koji su se nekad koristili u svakodnevnom životu. Svi ti predmeti su restaurirani i iskorišteni u prostoru na razne načine, i upravo oni daju tu posebnu čar i atmosferu koju možete doživjeti unutra.

Od sna jednog vizionara do vodećeg restorana i hotela

Priča o Hajdučkim Vrletima seže u 1996. godinu, kada je jedan vizionar Vinko Vukoja – Lastvić, postavio sebi jasan cilj – stvoriti mjesto koje će nenametljivo postati stanica svim namjernim i slučajnim prolaznicima, i pozicionirati se u jedan od vodećih hercegovačkih restorana i hotela. Od otvorenja 1999. godine pa sve do danas, početni cilj je uspješno ostvaren.

Oaza odmora i dobre zabave koja nudi nesvakidašnje iskustvo

Hajdučke Vrleti su oaza odmora i dobre zabave, mjesto koje stvara raznolikost iskustava i gastronomski raj koji će zadovoljiti i najzahtjevnije goste.

Gastronomska priča Hajdučkih Vrleti je temeljena na autohtonoj i tradicionalnoj hercegovačkoj kuhinji, izvornoj ali i u modernom ruhu. Jelovnik se prilagođava sezonskom dospijevanju namirnica, ali i osluškujući želje i potrebe gostiju. Hajdučke Vrleti nude doživljaj daleko iznad uobičajenog. Ljepota planinskog ambijenta, posebnost atmosfere hotela i nenadmašan kvalitet usluge, osiguravaju da niti jedan posjetitelj neće ostati isti, niti jedan gost nepromijenjen nesvakidašnjim iskustvom Hajdučkih Vrleti. To je jedno posebno i čudesno mjesto!

”Hajdučka Republika” i brojne zanimljive tradicije

Hajdučke Vrleti u svojoj povijesti bilježe i brojne zanimljive tradicije koje se njeguju i danas; najistaknutije su osnivanje ”Hajdučke Republike Mijata Tomića”, 2002. godine i pokretanje jedinstvene manifestacije ”Dobro slaži i ostani živ” 2003. godine, kao i organizacija međunarodnog sportskog događaja – ”Memorijalni Off Road Rally Vinko Vukoja – Lastvić”.

Od otvorenja 1999. godine pa sve do danas, početni cilj je uspješno ostvaren, upravo zbog njegovanja tradicionalne hercegovačke kuhinje, domaćinske atmosfere i obiteljskog pristupa poslu.

Pogledajte gradnju i razvoj Hajdučkih Vrleti od 1996. do 2019. godine

BeforeAfter

Hover Box Element

Hover Box Element

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

osoblje-vukoja

Vinko Vukoja – Lastvić

OSNIVAČ
osoblje-marija

Marija Vukoja Lastvić

UPRAVITELJICA
osoblje-albina

Albina Vukoja

DOMAĆICA, MAJKA I OSLONAC

UVIJEK SMO U POTRAZI ZA KVALITETNIM KADROM

Kvalitetno osoblje naša je osnovna snaga i preporuka svim gostima