NAŠA PRIČA

marija-bw
marija scan potpis 2
U središtu Parka prirode Blidinje, planinskom raju i zračnoj banji Bosne i Hercegovine, smjestio se nesvakidašnji ugostiteljski objekt – hotel restoran Hajdučke Vrleti. Tri stuba na kojima počivaju Hajdučke Vrleti su njegovanje tradicionalne hercegovačke kuhinje, domaćinske atmosfere i obiteljskog pristupa poslu.  Svi oni koji dođu u Hajdučke Vrleti, bilo na jednodnevni izlet ili na nezaboravan odmor, ponijet će lijepe uspomene uživanja u posebnoj atmosferi hotela, brojnim specijalitetima ili boravka u udobnim smještajnim kapacitetima.

VIDEO PREZENTACIJA

Sve ljepote Blidinja na jednom mjestu

IZVANREDAN SMJEŠTAJ

U našoj ponudi imamo smještaj u dvokrevetnim i višekrevetnim sobama. Boravkom u našem hotelu osjetiti ćete domaću atmosferu i toplinu doma

RESTORANSKE DELICIJE

Prepoznatljiva tradicionalna hercegovačka kuhinja je pozicionirala restoran Hajdučke Vrleti u sam vrh bosanskohercegovačke gastronomije

ORGANIZACIJA EVENATA

U našem restoranu uspješno organiziramo brojne proslave i obiteljska okupljanja kao što su krštenja, svadbe i ostale svetkovine

Domaćinska hercegovačka tradicija u srcu planinskog raja

Cjelovito jedinstvene Hajdučke Vrleti, smještene su na odvojenoj i prelijepoj lokaciji, u srcu planinskog raja na Blidinju, te predstavljaju spoj izdvojene vjekovne arhitekture, iznenađujuće prirodne ljepote i domaćinske hercegovačke tradicije.

Unutrašnjost objekta je jedinstvena i originalna, stvarana godinama, s velikom ljubavlju gdje se pazilo na svaki detalj. Kompletan interijer je satkan od različitih starih antikviteta koji su se nekad koristili u svakodnevnom životu. Svi ti predmeti su restaurirani i iskorišteni u prostoru na razne načine, i upravo oni daju tu posebnu čar i atmosferu koju možete doživjeti unutra.

Od sna jednog vizionara do vodećeg restorana i hotela

Priča o Hajdučkim Vrletima seže u 1996. godinu, kada je jedan vizionar Vinko Vukoja – Lastvić, postavio sebi jasan cilj – stvoriti mjesto koje će nenametljivo postati stanica svim namjernim i slučajnim prolaznicima, i pozicionirati se u jedan od vodećih hercegovačkih restorana i hotela. Od otvorenja 1999. godine pa sve do danas, početni cilj je uspješno ostvaren.

Oaza odmora i dobre zabave koja nudi nesvakidašnje iskustvo

Hajdučke Vrleti su oaza odmora i dobre zabave, mjesto koje stvara raznolikost iskustava i gastronomski raj koji će zadovoljiti i najzahtjevnije goste.

Gastronomska priča Hajdučkih Vrleti je temeljena na autohtonoj i tradicionalnoj hercegovačkoj kuhinji, izvornoj ali i u modernom ruhu. Jelovnik se prilagođava sezonskom dospijevanju namirnica, ali i osluškujući želje i potrebe gostiju. Hajdučke Vrleti nude doživljaj daleko iznad uobičajenog. Ljepota planinskog ambijenta, posebnost atmosfere hotela i nenadmašan kvalitet usluge, osiguravaju da niti jedan posjetitelj neće ostati isti, niti jedan gost nepromijenjen nesvakidašnjim iskustvom Hajdučkih Vrleti. To je jedno posebno i čudesno mjesto!

”Hajdučka Republika” i brojne zanimljive tradicije

Hajdučke Vrleti u svojoj povijesti bilježe i brojne zanimljive tradicije koje se njeguju i danas; najistaknutije su osnivanje ”Hajdučke Republike Mijata Tomića”, 2002. godine i pokretanje jedinstvene manifestacije ”Dobro slaži i ostani živ” 2003. godine, kao i organizacija međunarodnog sportskog događaja – ”Memorijalni Off Road Rally Vinko Vukoja – Lastvić”.

Od otvorenja 1999. godine pa sve do danas, početni cilj je uspješno ostvaren, upravo zbog njegovanja tradicionalne hercegovačke kuhinje, domaćinske atmosfere i obiteljskog pristupa poslu.

Pogledajte razvoj Hajdučkih Vrleti od 1996. do 2019. godine

osoblje-vukoja

Vinko Vukoja – Lastvić

OSNIVAČ
osoblje-marija

Marija Vukoja Lastvić

UPRAVITELJICA
osoblje-albina

Albina Vukoja

DOMAĆICA, MAJKA I OSLONAC

UVIJEK SMO U POTRAZI ZA KVALITETNIM KADROM

Kvalitetno osoblje naša je osnovna snaga i preporuka svim gostima