Dan žena

Međunarodni dan žena tradicionalno se slavi 8. ožujka svake godine. Kupuju se pokloni, cvijeće i čestitke, a sve kako bi se odalo priznanje povijesnoj borbi na osiguravanju osnovnih prava za žene, jednakih onima u muškaraca, te zaštite žena od izrabljivanja i loših uvjeta na radnom mjestu. Dan žena zapravo predstavlja povijesnu i trajnu borbu koju žene moraju voditi da bi uživale jednaka prava kao muškarci. 
Drage dame, proslavite sa stilom svoj  Međunarodni dan koji se tradicionalno obilježava diljem svijeta već 111 godina.
Sebi dugujete da budete svoj najveći navijač i najveći kritičar i najveća podrška i najveći prijatelj. Sebi dugujete da budete slobodne i ne vezujete se za očekivanja i postupke drugih jer niko vam ništa nije dužan, niti ste vi nekome nešto dužne. Sebi samo dugujete mnogo toga, a ko sebi duguje, slobodan je. Sebi dugujete sretne misli, emocije i postupke. Sebi dugujete sebe.
Omogućili smo Vam slobodni odabir jela iz jelovnika, a na raspolaganju Vam je vinska karta sa preko 80 domaćih i internacionalnih vina. Rezervirajte svoje mjesto u Hajdučkim Vrletima u subotu, 7.3.2020.god., a zabavljati će Vas Mate Miličević & Mile Ivičević. Program počinje u 20 sati

Ukoliko želite rezervirati smještaj ili stol u restoranu za Dan žena to možete učiniti primarno putem naših web obrazaca klikom na željeni odabir ispod, a ljubazno Vas molimo da u poruci formulara napišite napomenu: ‘Rezervacija povodom Dana žena‘.

Rezervacije se primaju od 10. veljače 2020. godine