MICE

Hotel restoran Hajdučke Vrleti savršeno je mjesto za organizaciju team buildinga i svih vrsta poslovnih sastanaka.

Naše osoblje je tu da vam pomogne razviti najkreativnije sadržaje za vaš predstojeći event i pobrinuti se za sve faze organizacije. Osoblje Hajdučkih Vrleti za svakog klijenta razvija posebna rješenja, prema njegovim potrebama.

Dođite i uvjerite se zašto je posebna atmosfera hotel restorana Hajdučke Vrleti, usred planinskog raja, najbolji izbor za organizaciju team buildinga i svih poslovnih sastanaka.

 

Hajdučke Vrleti Blidinje su savršena lokacija za vaše sastanke. Nudi okruženje za konferencije i radne sastanke u profesionalnoj i opuštajućoj atmosferi uz modernu opremu. Bez obzira na to kakav događaj planirate, imamo sve što vam treba.

Klimatizirana odvojena dvorana je opremljena Samsung  55“ 4K QLED TV-om, magnetnom pločom za pisanje, flipchartom te WI-FI vezom.

Najam dvorane je moguće uzeti na 2h, 4h ili pak cijeli dan.

Najam dvorane u svakoj vremenskoj opciji uključuje vodu, zdrave grickalice i voće.

Prema želji domaćina sastanka ili konferencije, možemo organizirati finger food u pauzama sastanka u basic, premium i gold varijanti; ali i klasične obroke za grupu.

Kapacitet dvorane je do 20 osoba.

Za sva dodatna pitanja i informacije oko cijena, uvjeta te rasploživih termina, kontaktirajte nas putem službenog mail-a rezervacije@vrleti.com ili na broj telefona +387 63 304 603.

Uz vas i u vašim poslovnim trenucima !

ORGANIZIRAMO TEAM BUILDING-e...