RESTORAN

resto-bw
Hajdučke Vrleti su prepoznate kao jedan od vodećih restorana u regiji, čuven po vrhunskom spravljanju tradicionalne hercegovačke kuhinje, obiteljskoj atmosferi i domaćinskom odnosu prema hrani. Naši kuhari rade samo s najsvježijim sezonskim namirnicama od kojih prave suvremena jela s okusom tradicije. Stoga je svaki posjet Hajdučkim Vrletima pravi gastronomski izlet.
null
IMATE JEDINSTVENU PRILIKU UPOZNATI HERCEGOVINU NA TANJURU

MARIJA VUKOJA LASTVIĆ, upraviteljica

Domaćinski odnos prema hrani, prava hajdučka jela i Hercegovina na tanjuru!

U restoranu Hajdučke Vrleti, između ostalog možete probati posebno spravljenu puru od pravog kukuruznog brašna koje se dobiva tradicionalnim metodama, hercegovačke uštipke, domaće eko sireve, meso uzgojeno na pašnjacima Parka prirode Blidinje, domaće povrće, te tradicionalna jela ispod peke. Ukratko imate priliku kušati prava hajdučka jela i upoznati Hercegovinu na tanjuru.

Uvijek svježe, uvijek domaće, uvijek gastronomski doživljaj!

Naš jelovnik se mijenja prema godišnjim dobima, ovisno o onome što priroda u određenom periodu daje. Stoga ćete u našoj ponudi jela i pića pronaći najbolje od Hercegovine. Nastojimo uvijek dodati nešto novo i zanimljivo, osluškujući želje i potrebe naših gostiju, ali i istovremeno ostati vjerni hrani koja nas je izgradila. Pažljiv izbor namirnica, velika ljubav prema kuhanju i obiteljska atmosfera samog restorana, te naše ljubazno osoblje recept su za doživljaj iznad uobičajenog i nezaboravne uspomene koje ćete ponijeti sa sobom zauvijek.

VIDEO PREZENTACIJA RESTORANA

Domaća, tradicionalna jela i planinski ugođaj

PREPORUKA ŠEFA KUHINJE

Naš jelovnik se mijenja prema godišnjim dobima, ovisno o onome što priroda u određenom periodu daje. Najbolje od prirode i Hercegovine ćete pronaći na našoj ponudi jela & pića.
Pažljiv izbor namirnica, velika ljubav prema kuhanju i obiteljska atmosfera samog restorana, te naše ljubazno osoblje recept su za doživljaj iznad uobičajenog i nezaboravne uspomene koje ćete ponijeti sa sobom zauvijek.

Od idealnog poklona dijeli Vas tek nekoliko klikova …

Poklon bon tiskan je u vrijednostima od 50100 i 200 KM, a dolazi u prigodnoj kuverti.
Vrijednosti je moguće međusobno kombinirati.

Moderni menu slijed

Tradicionalni menu slijed

Riblji menu slijed

Obiteljski menu slijed

Pasta menu slijed

RESTORANSKA PRAVILA

 1. Pravilo restorana je da se stol očisti prije sjedanja novih gostiju za njega (ukoliko je bio zauzet). Unaprijed se zahvaljujemo na Vašem strpljenju i razumijevanju.
 2. Ukoliko se odobri Vaš online zahtjev za individualnu rezervaciju, tolerirano vrijeme kašnjenja iznosi 10 minuta. Nakon toga gubi se eksplicitno pravo na rezervaciju, a ukoliko obujam posla u restoranu ne dozvoljava drugačije, pravo na rezervaciju ustupa se gostu koji je prvi upisan na listu čekanja. Potom se zakašnjeli ‘naručitelj rezervacije’ upisuje na listu čekanja kao prvi na listi, a ukoliko se ne pojavi u narednih 15 minuta od trenutka upisivanja, rezervacija se smatra ništavnom.
 3. Rezervirani stolovi su na raspolaganju 5 minuta prije dogovorenog dolaska.
 4. Očekivano vrijeme dobivanja naručene hrane za stol je minimalno 30 minuta, u uvjetima normalnog obima posla, u trenutcima jako velike gužve očekivano vrijeme se produžuje ovisno o vrsti narudžbe, a Vaš uslužni djelatnik će Vam to svakako dati do znanja uz objašnjenje.
 5. Za ona jela koja je moguće naručiti kao pola porcije, plaća se 70 % od pune ukupne cijene jela.
 6. Priloge uz određeno jelo nije moguće naručiti kao pola porcije.
 7. Priloge uz određeno jelo je moguće mijenjati  samo za pomfrit, kuhani krumpir ili bijelu rižu. Ostali prilozi mogu se naručiti dodatno kao cijela porcija.
 8. Hranu za ponijeti je moguće naručiti isključivo telefonski, putem službenog broja +387 63 304 603. Očekivano vrijeme pripremanja hrane za van ovisiti će o vrsti narudžbe i od trenutnog obujma posla u restoranu. Unaprijed se ograđujemo od odgovornosti za eventualnu duljinu čekanja.

VAŽNE INFORMACIJE

 • Individualne rezervacije stolova ( do 12 osoba ) primamo primarno putem našeg online formulara www.vrleti.com/rezervacije. Nakon zaprimanja zahtjeva za individualnu rezervaciju, očitovati ćemo se na upućeni upit najkasnije 6 sati od trenutka zaprimanja. Ispunjavanjem navedenog formulara dajete suglasnost da možemo koristiti Vaše osobne podatke u svrhu promocije.
 • Restoran je otvoren za grupe (13+ osoba) prema prethodnoj najavi dolaska. Grupne rezervacije zaprimamo primarno preko formulara na našoj web stranici. Ukoliko zaprimimo upit putem e-maila, poziva, sms-a ili poruke na društvenim mrežama, zainteresiranu stranu proslijediti ćemo na online formular: www.vrleti.com/rezervacije.
 • Poslani upit za rezervaciju ne znači da ste rezervirali mjesto – potrebno je provjeriti ima li slobodnih mjesta za traženi upit i ukoliko ima, tada Vam se šalje potvrdni e-mail da li je moguće ostvariti rezervaciju.

VAŽNE INFORMACIJE - PRAVILA

 • Rezervacije stolova za određeni događaj uzimaju se od trenutka izlaska najave za događaj na službenim stranicama, do trenutka kada se službeni broj mjesta popuni. U slučaju da su sva mjesta popunjena u trenutku kada šaljete upit, uz Vašu suglasnost upisujemo Vas na listu čekanja uz prethodno ostavljene osobne podatke, kontakt telefon i ukupan broj osoba za koji biste željeli rezervirati stol. Osoba zadužena za rezervacije će Vas kontaktirati ukoliko se oslobodi dovoljan broj mjesta da možemo primiti Vašu rezervaciju.
 • Tepsiju ispod sača potrebno je naručiti minimalno 3 sata unaprijed, a blidinjske pole i domaću pitu izljevaču 1 sat unaprijed. Ova jela je moguće naručiti kao porcije za najmanje 3 osobe. U skladu s time se automatski rezervira stol, automatizmom za broj osoba za koliko je i poručeno jelo, ukoliko se prethodno ne zatraži drugačije.
 • Ukoliko se na licu mjesta naknadno odlučite  za dodatnu individualnu narudžbu, brzina isporuke navedene hrane ovisiti će o vrsti narudžbe i od trenutnog obujma posla u restoranu. Unaprijed se ograđujemo od odgovornosti za eventualnu duljinu čekanja. Dnevni kapaciteti za navedena jela su ograničeni.
 • Za sve informacije molimo Vas da nas kontaktirate na broj telefona:
  + 387 63/ 304 – 603
  ili na naš službeni mail: info@vrleti.com

OVDJE MOŽETE PREUZETI NAŠ JELOVNIK

Naš jelovnik je prilično standardan iako može uvijek doći do malih izmjena. Ovo je najnoviji jelovnik.