Doček Nove godine

Kako ljepše ući u Novu godinu, nego u dobrom društvu, uz zvuke grupe Kontra, u obilju smijeha veselja, uz trpezu punu odličnog vina i dobrih hercegovačkih gastronomskih delicija?

Doček Nove godine u hotel restoranu Hajdučke Vrleti predstavlja nesvakidašnje iskustvo. Čuvena novogodišnja slavlja u srcu planinskog raja Blidinja i sjedištu Hajdučke Republike Mijata Tomića privlače goste iz svih krajeva regije.

Izvrsna hrana, udoban smještaj, tradicionalna domaćinska trpeza, ljubazno osoblje i prekrasan planinski ambijent Parka prirode Blidinje, jamče da ćete uz veselje, smijeh i dobru zabavu ući u Novu godinu.

Pogledajte MENU koji smo pripremili za Vas povodom dočeka Nove 2020. godine.

Cijena dočeka Nove 2020. godine u Hajdučkim Vrletima iznosi 180 KM za odrasle osobe, a u cijenu je uključena neograničena konzumacija hrane i pića. Djeca do 3 godine starosti Novu godinu u Hajdučim Vrletima mogu dočekati potpuno besplatno, a cijena za djecu do 12 godina iznosi 100 KM po osobi.

Zbog ograničenih kapaciteta, potrebno je ranije rezervirati svoje mjesto ili dovoljno mjesta za skupinu za doček Nove godine. Mjesto ste rezervirali onoga trenutka kada platite predujam, a isti možete osobno platiti u Hajdučkim Vrletima, kreditne/debitne kartice ili putem Pay Pal-a na dnu stranice. Iznos koji je potrebno uplatiti za potvrdu rezervacije je 60 KM, a ukoliko svoje mjesto rezervirate online putem, proviziju od cca.  5% u potpunosti snosi naručitelj. Prilikom završnog obračuna, ukupni iznos računa umanjuje se za iznos koji smo primili prilikom uplate.
SLOBODNIH MJESTA ZA DOČEK NOVE GODINE JOŠ UVIJEK IMA.
ARANŽMANI KOJI UKLJUČUJU SMJEŠTAJ ZA NOVU GODINE SU REZERVIRANI U CIJELOSTI!
Na listu čekanja za smještaj  možete se upisati slanjem podataka na e-mail:  rezervacije@vrleti.com, sa istaknutim naslovom (subject): lista čekanja – smještaj za Novu godinu, gdje ćete napisati osobne podatke, kontakt telefon i ukupan broj osoba za koji biste željeli rezervirati doček Nove godine. Molimo Vas da naglasite dob i broj osoba ukoliko se u ukupnom broju nalaze osobe do 12 godina.

Sukladno našem Pravilniku svaka lista čekanja je aktualna do samog početka tog događaja, u konkretnom  slučaju do 31.12.2019. godine. Navedeni smještajni kapaciteti su rezervirani jer je za njih plaćen predujam kao potvrda rezervacije. Nažalost, uvijek postoji mogućnost izvanrednih situacija i nesretnih slučajeva što primora goste na odustajanje od rezervacije.

Osoba zadužena za rezervacije će Vas kontaktirati ukoliko se oslobodi dovoljan broj mjesta da možemo primiti Vašu rezervaciju, a kontaktirana osoba u tom trenutku potvrđuje ili otkazuje rezervaciju.

—————————————————————
3 noćenja za 2 osobe – 1/2
(bračni ležaj) 80 KM/noć
Doček Nove godine 180 KM po osobi
Boravišna pristojba: 1,60 KM po ostvarenom noćenju i osobi
PREDUJAM ZA POTVRDU REZERVACIJE: 105 €, ostatak se plaća po dolasku.
RASPRODANO!
—————————————————————

3 noćenja za 3 osobe – 1/3
(bračni ležaj + jednokrevetni ležaj) 120 KM/noć
Doček Nove godine godine 180 KM po osobi
Boravišna pristojba: 1,60 KM po ostvarenom noćenju i osobi
PREDUJAM ZA POTVRDU REZERVACIJE: 155 €
RASPRODANO!

—————————————————————

3 noćenja za 7 osoba – 1/7
(2 x bračni ležaj; 1 x jednokrevetni ležaj na kat; 1 jednokrevetni ležaj) 280 KM/noć
Doček Nove godine godine 180 KM po osobi
Boravišna pristojba: 1,60 KM po ostvarenom noćenju i osobi
PREDUJAM ZA POTVRDU REZERVACIJE: 365 €
RASPRODANO!
—————————————————————

Cijena noćenja obračunava se po osobi i ukupnom kapacitetu sobe, bez obzira koliko osoba odsjelo.

Ukoliko želite ostvariti rezervaciju, potrebno je rezervirati minimalno 3 noćenja, od kojih barem jedna noć mora obuhvatiti noćenje za vrijeme dočeka Nove godine. Rezerviranje noćenja u hotelu nije moguće ukoliko u cijenu nije uključen doček Nove godine.

U slučaju otkaza rezervacije nemate pravo na povrat novca koji ste platili kao potvrdu rezervacije.

Za sva dodatna pitanja obratite nam se upitom na e-mail: rezervacije@vrleti.com.

Platite putem PAYPAL-a

Izaberite vrstu aranzmana za placanje predujma

Napomena:
U slučaju da se odlučite platiti potvrdu rezervacije putem Pay Pal-a ili debitne/kreditne kartice, provizija od cca. 5% od iznosa ide u potpunosti na teret naručitelja.