POKLON BON

Poklon bon hotel restorana Hajdučke Vrleti idealan je za sve prigode – godišnjice, promocije, proslave, rođendane i ostale prigode u kojima svojim roditeljima, bakama i djedovima, prijateljima ili suradnicima želite pokloniti jedinstven znak pažnje.

Poklon bon tiskan je u vrijednostima od 50, 100 i 200 KM, a dolazi u prigodnoj kuverti. Vrijednosti je moguće međusobno kombinirati.


Od idealnog poklona dijeli vas tek nekoliko klikova. Naime, uz mogućnost online kupnje poklon bonova hotel restorana Hajdučke Vrleti, iz udobnosti vlastitog doma odaberite iznos koji poklanjate, način plaćanja i u trenu imate spreman poklon za najmilije!

Ukoliko se odlučite:
– da osobno u objektu kupite poklon bon Hajdučkih Vrleti plaćate vrijednost bez dodatne provizije i odmah prilikom uplate preuzimate poklon bon.
– za online kupovinu poklon bona Hajdučkih Vrleti, dobiti ćete e-mail potvrdu sa serijskim brojem. Potvrdu možete proslijedite željenoj osobi ukoliko je namjera bila darivanje treće osobe. Potvrdu je potrebno prethodno ispisati i uz osobni dokument sa fotografijom predočiti osoblju prilikom dolaska u restoran.


PRAVILA

  1. Poklon bon iskoristiv je do kraja tekuće kalendarske godine. 
  2. Poklon bon nije moguće zamijeniti za novac, a u slučaju cijene aranžmana veće od iznosa poklon bona, gost razliku cijene može platiti gotovinski ili kartično. 
  3. Poklon bon je moguće iskoristiti na aranžmane vrijednosti manje od iznosa poklon bona, ali nije moguće refundirati razliku u cijeni.  
  4. Ukoliko dobitnik poklon bona želi iskoristiti dobiveni iznos na smještaj može ga rezervirati na www.vrleti.com/smjestaj. U poruci online formulara pozovite se na serijski broj i iznos poklon bona.
  5. Ukoliko dobitnik poklon bona želi iskoristiti dobiveni iznos u restoranu može rezervirati stol na www.vrleti.com/rezervacije. U poruci online formulara pozovite se na serijski broj i iznos poklon bona.