KRŠTENJA

Hotel Restoran Hajdučke Vrleti je idealna lokacija za organiziranje krštenja Vašeg djeteta. Proslavite taj bitni dan uz puno veselja i uživajte s najbližima, bez brige o pripremi hrane, posluživanju gostiju i pranju suđa.

Prepustite organizaciju krštenja našem iskusnom osoblju koje će, u suradnji s vama pripremiti meni i organizirati događaj tako da sve bude baš po Vašoj mjeri.

Vi odaberite kuma, a mi ćemo uraditi sve ostalo!

Prekrasna atmosfera Hajdučkih Vrleti, domaćinski pristup kuhinji i gostima, kao i ljubazno osoblje, garantiraju da će krštenje vašeg djeteta biti događaj za pamćenje. Prepustite nam organizaciju i pripremu hrane, a ako vam gosti stižu iz daleka ili pretjeraju u kapljici, možemo ponuditi smještaj u našim udobnim sobama. Na Vama je da izaberete kuma i da uživate u veselju. Molimo Vas da se javite ranije osoblju Hajdučkih Vrleti, kako bi Vam mogli rezervirati prostor i pobrinuti se da sve Vaše želje budu zadovoljene.

U našem restoranu možemo organizirati zatvorenu proslavu za krštenje djeteta za grupu do 30 osoba, a objed s tri slijeda hrane do 75 osoba. Javite nam se i dozvolite da Vam pomognemo napraviti najljepše uspomene s velikog dana u životu Vašeg djeteta!

Zašto odabrati Hajdučke Vrleti za krštenje Vašeg djeteta?

  • Predivan prostor
  • Domaćinski pristup gostima i hrani
  • Meni po Vašim željama
  • Svježa i ukusna hrana
  • Sve organizirano po Vašim željama
  • Bez kuhanja, čišćenja i pranja – Vi uživate u krštenju svog djeteta!

ORGANIZIRAMO PROSLAVE KRŠTENJA