Pravila o zaštiti privatnosti

TROŠKOVI POVRATA ROBE

Troškovi vraćanja robe idu na teret korisnika. Prodavatelj korisniku vraća novac bez poštarine odmah odnosno najkasnije u roku 14 dana od primitka pismene obavijesti o raskidu ugovora o kupoprodaji te primitku vraćene robe. Prodavatelj zadržava pravo da primljenu uplatu drži na svojem računu tako dugo dok mu se ne vrati roba s povrata. Iznos novca se korisniku vraća na isti način kao što je novac bio uplaćen.

SIGURNOST

U online trgovini suvenirnice „Hajdučke Vrleti“ sa velikom mjerom odgovornosti skrbimo za sigurnost naših korisnika. Tako za naše e-poslovanje upotrebljavamo odlična sredstva za zaštitu plaćanja, prijenosa i čuvanje podataka – 256-bitni SSL certifikat.

ČUVANJE OSOBNIH PODATAKA

U skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka (ZZOPBiH) online trgovina suvenirnice „Hajdučke Vrleti“ čuva sve osobne podatke svojih kupaca i gostiju (korisnika).

Za uspješnu registraciju ili uspješnu kupovinu potrebni su slijedeći podatci (moraju ih navesti jednako tako gosti kao i kupci online trgovine, ako žele obaviti kupovinu): ime, prezime, adresa, adresa za dostavu, telefonski broj, e-mail adresa.

Za registrirane korisnike podaci se upotrebljavaju za slanje ponuda, ugovora, narudžbi, obvijesti o tijeku kupovine, obavijesti o garanciji, povratu robe, materijalnim nedostatcima, za slanje informativnog gradiva i isto tako za kontakt s korisnikom. Podatci se čuvaju na neodređeno vrijeme, isto tako se pohranjuju sve komunikacije između korisnika i online trgovine suvenirnice „Hajdučke Vrleti“, kao i datum i vrijeme registracije korisnika.

Kupujete li kao gost Vaši će se podatci (ime, prezime, telefonski broj, adresa, adresa za dostavu, e-mail adresa i država prebivališta) čuvati samo za vrijeme do izvršenja narudžbe (dok ne primite svoje proizvode). U arhivu će se pohraniti datum i vrijeme Vaše prijave u sustav i sva komunikacija s online trgovinom suvenirnica „Hajdučke Vrleti“. Nakon primitka naručenih proizvoda pohranit će se samo podatci o narudžbi (broj računa i narudžbe).

Osobne podatke korisnika (kupca ili gosta) nećemo predavati neovlaštenim osobama. Isto tako upozoravamo kupce i goste da brinu o sigurnosti svojeg računala (da ga primjereno zaštite antivirusnim sistemima). Odgovorni su također za dostupe do svojih e-mail adresa i za čuvanje svojih korisničkih imena i lozinki, a koje ne smiju posredovati drugim osobama.

KONTAKT

Svim našim cjenjenim kupcima, koji nisu u mogućnosti fizički nas posjetiti, odlučili smo se putem web trgovine ponuditi udobniju alternativu kupovanja naših izvrsnih proizvoda za vlastite svrhe ili pak za iznenaditi Vama dragu osobu.

Ekipa suvenirnice „Hajdučke Vrleti“ trudi se na najbolji način udovoljiti željama svih naših stranaka, zato smo Vam na usluzi za sva dodatna pitanja u vezi kupovanja i informacija o našim proizvodima

Pišite nam na e-mail adrsu marketing@vrleti.com ili jednostavno ispunite infoobrazac i odgovoriti ćemo Vam u najkraćem mogućem vremenu.

POPUNITE KONTAKT OBRAZAC:

  What is 7 x 3 ?

  Kontaktirajte našu ekipu putem gornjeg obrasca.

  NARUDŽBA – UGOVOR O KUPOPRODAJI

  U trenutku kada korisnik (gost ili kupac) potvrdi da se slaže s općim uvjetima online trgovine „Hajdučke Vrleti“ i preda svoju narudžbu, na svoju e-mail adresu primi potvrdu o uspješno zaprimljenoj narudžbi, između korisnika i online trgovine „Hajdučke Vrleti“ sklopljen je kupoprodajni ugovor. U skladu sa sklopljenim kupoprodajnim ugovorom i korisnika i online trgovinu „Hajdučke Vrleti“ obvezuju opći uvjeti online trgovine „Hajdučke Vrleti“ , naknadna promjena podataka nije moguća, isto tako nije moguća izmjena cijene, a ugovor je pohranjen u arhivi poslužitelja online trgovine Hajdučke Vrleti.

  CIJENE

  Sve cijene su izražene u Konvertibilnim markama (KM) i sadrže porez na dodanu vrijednost (PDV). Ponuđač pridržava pravo do izmjene cijena. Ponuđač se stalno trudi osigurati točne podatke u internetskoj trgovini . Unatoč svemu može se dogoditi da se cijena proizvoda promijeni upravo u fazi obrade narudžbe ili je navedena cijena pogrešna. Ponuđač u takovm slučaju obavještava korisnika i upoznaje ga s time što po zakonu može učiniti.

  NAČIN PLAĆANJA

  • Platnim debitnim i kreditnim karticama VISA, VISA ELECTRON, MAESTRO i MASTERCARD
  • Gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke (po pouzeću)

  Prilikom plaćanja platnim karticama posebno pazimo da su podaci na kartici u skladu s podacima na računu, u suprotnom Vašu karticu nećemo prihvatiti. Isto tako prilikom plaćanja karticama nisu dozvoljene naknadne promjene kupovine, osim u izvanrednim i utemeljenim slučajevima.

  Prilikom plaćanja platnim karticama, podaci o kartici su na strani banke, online trgovina „Hajdučke Vrleti“ kao pravno lice nema pristupa do tih podataka. Vaši podaci su sigurni.

  TIJEK ONLINE KUPOVINE, OBRADA NARUDŽBE I DOSTAVA/PREUZIMANJE

  1. TOK ONLINE KUPOVINE

  Kada korisnik preda svoju narudžbu u online trgovinu Hajdučke Vrleti, na svoju e-mail adresu primi potvrdu o narudžbi (1. obavijest).

  Ekipa Hajdučke Vrleti započinje s obradom narudžbe i u najkraćem mogućem (radnom) vremenu. Zadržavamo pravo kontaktirati korisnika na telefonski broj koji nam je ostavio ako je to potrebno za optimalno rješavanje poteškoća ili provjeru informacija.

  a) obrada narudžbe, dostava/preuzimanje

  Nakon cjelokupne obrade narudžbe online trgovina hajdučke Vrleti pripremljen paket šalje u najkraćem mogućem vremenu ili ga pripremi za osobno preuzimanje u našem objektu – ovisno o izboru korisnika u samom tijeku kupovanja. O tome obavijesti korisnika na njegovu e-mail adresu – obavijesti ga da je paket pripremljen za osobno preuzimanje ili da je paket poslan (2. obavijest).

  2. NAČIN DOSTAVE

  Za nas pakete na području Bosne i Hercegovine dostavlja BH POŠTA. Ako Vas prilikom pokušaja uručenja paketa neće biti na navedenoj adresi, paket možete osobno preuzeti na šalteru Vašeg najbližeg poštanskog ureda.

  TROŠAK DOSTAVE

  Cijena dostave unutar BiH iznosi dodatnih 8 KM (valuta konvertibilna marka).
  Cijena dostave u ostatku svijeta formira se naknadno, ovisno od destinacije, u direktnoj komunikaciji sa naručiteljem. Dostava u potpunosti ide na trošak naručitelja.

  Osobno preuzimanje – besplatno:
  Hajdučke Vrleti bb
  80240 Tomislavgrad

  Radno vrijeme: ponedjeljak – nedjelja od 7:00 do 23:00 h

  DOSTAVA NA SVE ADRESE NA PODRUČJU BOSNE I HERCEGOVINE

  Naš partner pakete dostavlja na adresu koja je unešena prilikom predaje narudžbe. U svoj profil možete unijeti više različitih adresa za dostavu, a iz kojih onda odabirete jednu prilikom predaje narudžbe.

  Dostavna služba pošte pakete dostavlja u vrijeme svog radnog vremena i prema terminima dostava poštara određenog poštanskog ureda. Možete se odlučiti za dostavu na bilo koje drugo ime i adresu, npr. na adresu vašeg posla. Ako ste prilikom online kupovanja odabrali kao način plaćanja gotovinu pouzećem, molimo Vas da osoba koja preuzima paket ima dovoljno gotovine prilikom uručenja paketa. Ako je odabrana dostava na službenu adresu, dostavljač će paket uručiti osobi ovlaštenoj za preuzimanje pošiljke u firmi.

  Ako Vas u vrijeme dostave nema na predviđenoj adresi (firma, ured, bolnica, studentski ili đački dom itd.), dostavljač će Vam ostaviti obavijest na kojem su upute o daljnjem postupanju. Uobičajeno je da Vas pozovu da podignete paket u poštanskom uredu.

  5. OBRADA OŠTEĆENIH POŠILJAKA (ODŠTETNI ZAHTJEV)

  Prilikom uručenja paketa korisnik će dostavljaču potpisati da je preuzeo paket, isto tako će potpisati da je pošiljka neoštećena i da sadrži sve naručene proizvode. Korisnik je prije potpisa preuzimanja pošiljke dužan provjeriti je li pošiljka neoštećena i sadrži li pošiljka sve naručeno, jer naknadne reklamacije ne možemo uvažiti.

  U online trgovini Hajdučke Vrleti sve proizvode prije pakiranja i slanja pregledamo i pažljivo i sigurno zapakiramo. I uz najbolju pažnju moguće je da se dogodi oštećenje u samoj dostavi; pošiljka se može otvoriti ili se dio sadržaja izgubi. Zato je korisnik dužan provjeriti pošiljku odmah prilikom uručenja. Samo tako možemo osigurati uspješno rješavanje bilo kakvih reklamacija.

  Ako je ambalaža vidljivo oštećena, ako manjka dio sadržaja pošiljke ili ako opazite oštećenje na proizvodima, molimo da odmah odbijete pošiljku. Zajedno sa dostavljačem ispunite zapisnik – opišite oštećenje, greške itd. i potpišite se. Ako je moguće poslikajte oštećenje ili grešku. Jedan izvod zapisnika ostane Vama korisniku, a drugi uzme dostavljač. Paket ne preuzimajte, nego ga vratite dostavljaču – nama se paket vraća u našu firmu, a mi ćemo onda zajedno s Vama pokušati najbolje riješiti nastalu situaciju.

  RASKID UGOVORA O KUPOPRODAJI

  U skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača korisnik ima pravo povrata kupljene robe i time do raskida ugovora o kupoprodaji, a da ne navodi razlog povrata. O namjeravanom raskidu ugovora o kupoprodaji i povratu robe korisnik mora prodavatelja pismeno obavijestiti najkasnije u roku 14 dana od primitka robe i to na mail marketing@vrleti.com ili na adresu.

  Korisnik robu mora vratiti najkasnije u roku 14 dana od poslane pismene obvijesti o raskidu ugovora o kupoprodaji i to u originalnoj ambalaži isključivo na svoj trošak kao paketnu pošiljku; pakete s otkupninom prodavatelj ne prihvaća. Roba koja se vraća mora biti nekorištena, neoštećena, u istoj količini i ne smije imati vidljivih znakova uporabe. Povratu robe mora biti priložena kopija računa i ispunjen zahtjev kojeg korisnik dobije ovdje. Jedini trošak koji ide na račun korisnika u vezi raskida ugovora o kupoprodaji je trošak povrata robe.

  Korisnik ima pravo do raskida ugovora o kupoprodaji i povrata robe za sve proizvode, osim za proizvode i usluge koji podliježu Članu 48. Zakona o zaštiti potrošača. U ovu skupinu spadaju usluge izvršene posebno za korisnika i roba koja nije primjerena za povrat jer je brzo kvaljiva ili je istekao rok uporabe.